Innkjøper

Engineering Consultants Norway er en totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative konsulenttjenester til olje & gass, energi, bygg & anleggs industrien i Norge.
Vi bemanner ingeniør- og prosjektadministrative oppdrag til våre kunder nasjonalt og internasjonalt, og våre konsulenter har både variert og spesialisert kompetanse og erfaringsbakgrunn.

Våre kunder er oljeselskap, teknologi og oljeserviceselskaper, rådgivende ingeniører, bygg-, anlegg- og industrivirksomheter.
Vi ønsker å være våre kunders foretrukne samarbeidspartner ved at vi tilbyr kompetente, tilgjengelige og kvalitetssikrede kandidater som gjennom sin kompetanse bidrar til merverdi for våre kunder.
Vi kan tilby våre konsulenter både utviklende og spennende oppdrag hos Norges mest attraktive kunder til konkurransedyktige betingelser og stabilitet i oppdragsmengde slik at vi oppnår et langvarig samarbeid.

 

For en av våre kunder søker vi etter en Innkjøper

Arbeidsoppgaver
Vi søker en innkjøper som skal være en betydelig bidragsyter når prosjektene skal gjennomføres. Innkjøper skal opprette innkjøpsordrer i SAP og sørge for at data på bestillingen stemmer med materialrekvisisjon og følge opp bestillingen helt til varen er kommet fram til anleggs sted. Hvis leveringstiden eller andre forhold tilsier at leverandør ikke klarer å oppfylle sine forpliktelser, forventes det en pro-aktiv innkjøper som skal være i stand til å iverksette nødvendige tiltak, for å rette på dette. Noen ganger vil innkjøper også få tid til å innhente tilbud fra flere leverandører og sørge konkurranse mellom tilbydere.

Innkjøper må følge opp sine leverandører og kunne evaluere dem i henhold til kunden sine verktøy på dette området.

Kvalifikasjoner

  • Passende utdannelse vil være Bachelor innen logistikk/innkjøp/økonomi/elektro.
  • Innkjøper må beherske engelsk både skriftlig og muntlig, samt beherske Excel og word på en god måte. Det er en fordel om vedkommende har erfaring med SAP.
  • Innkjøper må være i stand til både å jobbe selvstendig og sammen med andre faggrupper.
  • Innkjøper må ha evnen til å disponere arbeidsoppgaver og tid slik at terminene møtes og være tydelig i all kommunikasjon både skriftlig om muntlig.

CV må reflektere og redegjøre for alle oppgitte kvalifikasjonskrav.

Ønsket startdato: ASAP
Varighet: 30.11.2020
Arbeidssted: Trondheim

Søknad må inneholde:
Oppdatert CV
To referanser inkl. kontaktinformasjon
Relevante attester
Informasjon om tilgjengelighet
Vennligst ta kontakt dersom du er interessert i stillingen og har de nødvendige kvalifikasjonene.

Kort om stillingen

Firma
ECN
Nettside
Trykk her
Sted
Trondheim
Nettverk
facebook linkedin
Tittel
Innkjøper
Ref nr.
56216
Omfang
Heltid
Varighet
Engasjement

Søk på stillingen

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen?

Charlotte Weum

Nettverk
linkedin
E-post
Send e-post