Senior Prosjektleder Byggautomasjon

Engineering Consultants Norway er en totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative konsulenttjenester til olje & gass, energi, bygg & anleggs industrien i Norge.
Vi bemanner ingeniør- og prosjektadministrative oppdrag til våre kunder nasjonalt og internasjonalt, og våre konsulenter har både variert og spesialisert kompetanse og erfaringsbakgrunn.

Våre kunder er oljeselskap, teknologi og oljeserviceselskaper, rådgivende ingeniører, bygg-, anlegg- og industrivirksomheter.
Vi ønsker å være våre kunders foretrukne samarbeidspartner ved at vi tilbyr kompetente, tilgjengelige og kvalitetssikrede kandidater som gjennom sin kompetanse bidrar til merverdi for våre kunder.
Vi kan tilby våre konsulenter både utviklende og spennende oppdrag hos Norges mest attraktive kunder til konkurransedyktige betingelser og stabilitet i oppdragsmengde slik at vi oppnår et langvarig samarbeid.

 

For en av våre kunder søker vi etter en Senior Prosjektleder Byggautomasjon

Du skal ha ansvar for selvstendig å planlegge, lede og rapportere egne prosjekter, samt sørge for at disse gjennomføres innen avtalte økonomiske, tekniske og fremdriftsmessige rammer. Med stillingen følger kontakt og møter med kunder, og deltakelse på tekniske møter i egne prosjekter. Som senior prosjektleder er du tiltenkt ansvar for noen av bedriftens største og mest krevende prosjekter.
Som Prosjektleder hos bedriften blir du en del av et godt og spennende miljø i vekst. Du blir en nøkkelperson for organisasjonen i nye, mellomstore og store prosjekter innenfor byggautomasjon og energieffektivisering. Arbeidsoppgaver i denne stillingen består av ansvar for at prosjektene gjennomføres innenfor avtalte økonomiske og fremdriftsmessige rammer. I tillegg omfatter ansvarsområdet planlegging og allokering av ressurser innenfor prosjekter med hensyn til materiell og tjenester for teknisk bearbeiding, montasje og idriftsetting. Du må kunne ta selvstendige beslutninger og gjennomføre disse, samt ha evne til å belyse utfordringer og takle disse. Kontakt med kunder, deltakelse på tekniske møter i prosjekter og rapportering av prosjektstatus må håndteres. Det vil bli gitt opplæring i bedriftens produkter og systemer.
Bedriften har mange spennende prosjekter på Osloavdelinga vår. Du skal ha ansvar for selvstendig å planlegge, lede og rapportere egne prosjekter, samt sørge for at disse gjennomføres innen avtalte økonomiske, tekniske og fremdriftsmessige rammer. Med stillingen følger kontakt og møter med kunder, og deltakelse på tekniske møter i egne prosjekter. Som senior prosjektleder er du tiltenkt ansvar for noen av våre største og mest krevende prosjekter.
Du vil få ansvar og handlingsrom, og samtidig god tilgang på støtte fra et faglig sterkt kompetansemiljø. Det vil bli gitt opplæring i produkter og systemer samt bedriftens’ metodikk og verktøy for prosjektledelse.

Arbeidsoppgaver

 • Prosjektledelse og ansvarlig for oppfølging av økonomi, kvalitet og fremdrift i bedriftens prosjekter
 • Planlegging, koordinering og oppfølging av prosjektet, for eksempel fremdrift, kvalitet, teknisk design, dokumentasjon, programmering/igangkjøring og underleverandører.
 • Prosjektering av bedriftens løsninger, ofte i samarbeid med teknisk prosjektleder/tekniske tegnere og øvrige prosjektdeltakere. Det omfatter samhandling med kunde/andre tekniske fag ift. å velge de beste løsningene
 • Kundekontakt i salgsfase og gjennomføringsfase
 • Bidra i salgsfase av nye prosjekter, enten i samarbeid med salgsavdeling eller selvstendig
 • Etterlevelse og oppfølging av kontrakt
 • Økonomisk ansvar og oppfølging av prosjektet med tilhørende rapportering internt og eksternt

Kvalifikasjoner

 • Du har Ingeniørutdannelse (eller relevant utdanning innenfor elektro/automasjon/IKT/VVS.) Vi ønsker også at du har relevant erfaring innenfor prosjektering og prosjektledelse med kjennskap til entreprenør-bransjen og kan vise til gode resultater. Du har flere års prosjektledererfaring fra større leveranseprosjekter, erfaring med komplekse kontraktsforhold, god forståelse for og kunnskaper relatert til kjente kontrakts standarder, samt god forretningsmessig forståelse.
 • M.Sc eller B.Sc innen elektro/automasjon eller lignende
 • Minimum 5 års erfaring fra byggeprosjekter, og fra byggautomasjonsfaget
 • God kjennskap til tekniske systemer i bygg
 • Fordel med fagbrev innen relevant fagretning
 • Fordel med erfaring fra KNX, Dali eller BACnet
 • Kompetanse og erfaring innen LEAN er en fordel
 • Gode IT-kunnskaper
 • Gode ferdigheter i norsk og engelsk

Personlige egenskaper

 • Kundeorientert og serviceinnstilt
 • Evne til å arbeide, strukturert, planmessig og selvstendig
 • Resultat- og kvalitetsorientert, sterkt eierskap til egne og prosjektets resultate
 • Ønske om å holde deg oppdatert innenfor relevant teknologi
 • Gode samarbeidsevner og liker å arbeide i team
 • Utstrakt ansvarsfølelse samt evne til å koordinere andre

CV må reflektere og redegjøre for alle oppgitte kvalifikasjonskrav.

Ønsket startdato: 01.02.2020
Varighet: 31.07.2020
Arbeidssted: Oslo

Søknad må inneholde:
Oppdatert CV
To referanser inkl. kontaktinformasjon
Relevante attester
Informasjon om tilgjengelighet
Vennligst ta kontakt dersom du er interessert i stillingen og har de nødvendige kvalifikasjonene.

Kort om stillingen

Firma
ECN
Nettside
Trykk her
Sted
Oslo
Nettverk
facebook linkedin
Tittel
Senior Prosjektleder Byggautomasjon
Ref nr.
56298
Omfang
Heltid
Varighet
Engasjement

Søk på stillingen

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen?

Charlotte Weum

Nettverk
linkedin
Telefon
+4790761048
E-post
Send e-post