Kommunikasjonsrådgiver/Innholdsprodusent

Engineering Consultants Norway er en totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative konsulenttjenester til olje & gass, energi, bygg & anleggs industrien i Norge.
Vi bemanner ingeniør- og prosjektadministrative oppdrag til våre kunder nasjonalt og internasjonalt, og våre konsulenter har både variert og spesialisert kompetanse og erfaringsbakgrunn.

Våre kunder er oljeselskap, teknologi og oljeserviceselskaper, rådgivende ingeniører, bygg-, anlegg- og industrivirksomheter.
Vi ønsker å være våre kunders foretrukne samarbeidspartner ved at vi tilbyr kompetente, tilgjengelige og kvalitetssikrede kandidater som gjennom sin kompetanse bidrar til merverdi for våre kunder.
Vi kan tilby våre konsulenter både utviklende og spennende oppdrag hos Norges mest attraktive kunder til konkurransedyktige betingelser og stabilitet i oppdragsmengde slik at vi oppnår et langvarig samarbeid.

 

For en av våre kunder søker vi etter en Kommunikasjonsrådgiver/Innholdsprodusent

Arbeidsoppgaver:
Vi søker deg som er interessert i å jobbe med digital kommunikasjon og digital innholdsproduksjon gjennom bilder, film og tekst. Du er sannsynligvis nyutdannet journalist og sulten på å utvikle deg innen kommunikasjonsfaget. Du har interesse for tekniske fag og det å formidle komplisert stoff til en bred målgruppe.
Som innholdsprodusent skal du planlegge, produsere, publisere og optimalisere innhold i våre kommunikasjonskanaler (hjemmeside, intranett, sosiale medier og vårt internmagasin). For å trives og lykkes hos oss tror vi du er en kreativ kraft som jobber målrettet og samvittighetsfullt. Du tar initiativ til egne saker og har et øye for «den gode historien». Du forstår hvordan og hvorfor man engasjerer publikum i sosiale medier, og er opptatt av hvordan man kan optimalisere publikumsengasjement i de ulike kanalene. En viktig egenskap er at du er omgjengelig og liker å bli kjent med nye folk. Ikke minst må du trives med et høyt tempo og ha evnen til å holde hodet kaldt når det koker litt.

Kvalifikasjoner:

  • Svært god skriftlig fremstillingsevne med sikker penn og et godt øye for visuell digital kommunikasjon
  • Relevant utdanning og erfaring med digital kommunikasjon
  • Mestrer ulike publiseringsverktøy (spesielt Wordpress), PowerPoint og verktøy for video- og bildeproduksjon (Premiere Pro, Photoshop etc)
  • Flytende norsk og engelsk skriftlig og muntlig
  • Det er ønskelig med kjennskap til olje- og energibransjen

CV må reflektere og redegjøre for alle oppgitte kvalifikasjonskrav.

Ønsket startdato: Snarest
Varighet: 6 mnd engasjement, med mulighet for forlengelse.
Arbeidssted: Stavanger

Søknad må inneholde:
Oppdatert CV
To referanser inkl. kontaktinformasjon
Relevante attester
Informasjon om tilgjengelighet
Vennligst ta kontakt dersom du er interessert i stillingen og har de nødvendige kvalifikasjonene.

Kort om stillingen

Firma
ECN
Nettside
Trykk her
Sted
Stavanger
Nettverk
facebook linkedin
Tittel
Kommunikasjonsrådgiver/Innholdsprodusent
Ref nr.
55515
Omfang
Heltid
Varighet
Engasjement

Søk på stillingen

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen?

Tonje Elisabeth Bakkeli

E-post
Send e-post